Schoonheidssalon

Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty werkt met het Beauty Innovation Treatment Program, een persoonlijk behandelplan waarmee uw huid in topconditie wordt gebracht.

Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden afgestemd op uw huidtype.

Elke keer als de huid een bepaald niveau bereikt stroomt u door naar een hoger niveau, zowel in de behandelingen als ook in thuisverzorging waardoor u een nog beter resultaat krijgt op de behandeling.

Ook bied Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty diverse behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Tijdens deze behandelingen wordt er gebruikt gemaakt van Bentlon Dermashaper, Bentlon Micabrader of Bentlon IPL. Deze behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband.

Kijk voor meer informatie verder op deze pagina naar bovengenoemde links

Heeft u last van een acne huid? Ook hiervoor heeft Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty speciale behandelingen voor u staan.

Verder heeft Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty een samenwerkingsverband met Mooi Medisch Sportief.  Dit houdt in dat er periodiek een arts, Dr. A. Smits, langskomt om rimpelinspuitingen te verrichten met botox en hyaluronzuur.  (klik hier voor meer info)

Uiteraard kunt u ook bij Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty terecht voor diverse kleine behandelingen zoals: Epileren van de wenkbrauwen, harsen, verven van de wimpers en wenkbrauwen en hotstone massage.