Beauty Innovation Treatment Program

Tijdens uw bezoek bij Lanza Fuerte Inner & Outer beauty heeft u de keuze uit verschillende behandelingen. Aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program wordt gekeken welke behandeling het beste bij uw huid past.

Heeft u last van een acne huid? Ook hiervoor heeft Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty speciale behandelingen voor u staan.

Elke level kent verschillende behandelingen. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende behandelingen per level.

 

 

Niveau 1 Conditioneren
De huid wordt met deze behandeling in een goede conditie gebracht. Een goede basis om vervolgens over te stappen naar het volgende niveau.

Niveau 2 Stimuleren
Om de behandelingen van niveau 1 een extra stimulans te geven wordt in niveau 2 een hogere concentratie werkstoffen toegepast. Dat gebeurt met de Eye Lift producten en Fleece maskers.

Niveau 3 Optimaliseren
De huid heeft een niveau bereikt waar we met andere werkstoffen kunnen gaan werken. In niveau 3 ondergaat de huid geheel nieuwe behandelingen. Met deze nieuwe behandelingen bereikt u het optimaal resultaat.

Niveau 4 Completeren
De wisselwerking tussen de niveau 3 behandelingen met de specifieke behandelingen van niveau 4 geven een bijzondere dimensie aan het behandelplan. Deze afwisseling houdt de huid alert.

Niveau 5 Perfectioneren
Het topniveau is bereikt met deze zeer luxe behandeling. Voor de variatie is het mogelijk de niveau 5 behandeling af te wisselen met de niveau 3 en 4 behandelingen.