Permanente Make-Up

Ook voor permanente make-up kunt u bij ons terecht.
Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty heeft een samenwerkingsverband met Nouveau Contour.

Marianne van Montfort werkt bij Nouveau Contour en heeft alle trainingen op het gebied van permanente make-up in haar bezit. Met een vakkundige ervaring van 10 jaar hebben wij speciaal voor haar gekozen.

Wat is Permanente Make-up?
Elke moderne vrouw wil graag op elk moment van de dag er perfect en verzorgt uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!
Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit de zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezichtsprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?
Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Vakmanschap
Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft is Nouveau Contour de juiste specialist. Marianne van Montfort is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Marianne van Montfort heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

Voor prijzen verwijs ik u door naar onze prijslijst.

Heeft u interesse?

Gelieve vooraf een afspraak maken bij Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty. 0497-842543

Voor meer informatie neem dan gerust contact met mij op.