Migraine & Anti transpiratie behandelingen

Heeft u last van overmatig transpireren (zit u in de overgang)? Of last van hoofdpijn (Migraine).

Dan kunt u bij Lanza Fuerte Inner & Outer beauty terecht voor al deze oplossingen

Ik heb een samenwerkingsverband samen met Dr. A. Smits van Mooi Medisch Sportief. Zij is sinds 5 jaar werkzaam als cosmetisch arts en werkt met botox® en hyaluronzuur (Teosyal®) om rimpels in het gelaat te verminderen en te voorkomen. Tevens is het mogelijk om overmatige transpiratie tegen te gaan d.m.v. botox injectie in gelaat, oksels, handen en andere delen van het lichaam. Hiernaast behoren littekencorrectie (bijv. t.g.v. Acne) en behandeling van migraine klachten tot de mogelijkheden.

Botox®:
Botox® wordt sinds tientallen jaren gebruikt als medicijn in de neurologie voor mensen met spastische ledenmaten. Botox® heeft de eigenschap om de spieren te verslappen. Dit is van tijdelijke (4 mnd) aard en geheel veilig voor de gezondheid van de mens. Vanuit deze medische hoek is botox® sinds 10 jaar een middel dat we gebruiken ter preventie van rimpelvorming en ter verzachting van bestaande rimpels met name in het bovenste gedeelte van het gelaat: ogen, frons en voorhoofd.

Hyaluronzuur:
Dit is een lichaamseigen stof die van nature voorkomt in het bindweefsel van de huid en heeft als eigenschap dat het water aantrekt. Hiermee genereer je een elastische werking en zullen bestaande rimpels verzachten. Tevens is het mogelijk om volume verlies in het gezicht te corrigeren.

Voor prijzen verwijs ik u door naar onze prijslijst.

Heeft u interesse?

Rimpelinspuitingen

15 december 2012 zal Dr. Annemarie Smits weer aanwezig zijn in de salon.

U kunt op deze dag een vrijblijvend adviesgesprek krijgen en eventueel met de behandeling starten.

Mocht u langs willen komen gelieve vooraf een afspraak maken bij Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty. 0497-842543

Voor meer informatie neem dan gerust contact met mij op.